Wij zijn de verandering

Doneren

Bent u ook zo begaan met bewoners van zorginstellingen? Wij zijn heel blij met structurele donaties, want daarvan geven wij “geluksbrengers cadeau” aan zorginstellingen. Met uw donatie draagt u direct en structureel bij aan de kwaliteit van leven voor hen! Vanwege personele tekorten en steeds minder budget voor dagbesteding in de zorg, heeft Stichting Maximaal Leven een duidelijke visie ontwikkeld op betekenisvolle dagbeleving op maat en maakt zich er sterk voor om deze structureel in te zetten samen met vele betrokkenen. Lees meer over ons.

Doelstelling

Stichting Maximaal Leven is een stichting die de kwaliteit van leven vergroot voor mensen die in een zorginstelling wonen. Onze missie is om samen met geluksbrengers, vanuit compassie, kwalitatief hoogwaardige resultaten boeken voor de kwetsbare mens, door structureel in te zetten op dagbeleving op maat aan de hand van de 9 thema’s: muziek, kunst & cultuur, bewegen, dieren, sport & spel, kinderen, aan tafel, buiten en zintuiglijke dagbeleving.

Structurele betekenisvolle dagbeleving

Wij werken met liefdevolle geluksbrengers die met zorg zijn geselecteerd op kwaliteit en betrokkenheid. Zij zetten hun expertise gepassioneerd en op dienstbare wijze in. Met tijd voor aandacht geven zij geluksmomenten aan bewoners. Zij creëren fijne ontmoetingen en gebruiken hun expertise (9 thema’s) als hulpmiddel om hen een fijne dagbeleving te geven. Ze bouwen langzaam en respectvol een vertrouwensband op. Dit creëert ontroerende uitwisselingen, verwondering en plezier.

Wij zorgen ervoor dat de juiste geluksbrengers bij een passende zorginstelling komen en begeleiden het gehele proces. Op onze website ziet u beelden van deze geluksmomenten. Zo ziet u wat uw bijdrage voor impact heeft op het leven van anderen!

Wilt u ook doneren? Kijk hieronder welke wijze het beste bij u past.

Abonnementen

Met uw abonnement naar keuze draagt u direct en structureel bij aan de kwaliteit van leven van bewoners van zorginstellingen!

Donatie mogelijkheden

U kunt op verschillende manieren doneren aan Stichting Maximaal Leven, bekijk op deze pagina welke wijze het beste bij u past.

Deze bedrijven gingen u voor: